Backgammonforum

Eftersom Backgammon är ett spel där man tjänar mycket på att lära sig strategier och analysera olika spelstilar finns det många forum för backgammonfantaster på nätet. I forumen kan man få tips och också dela med sig av egna erfarenheter. En vanlig funktion på forumen handlar om att man kan lägga upp beskrivningar av spelomgångar och få dessa analyserade av de andra forummedlemmarna. Här tipsar vi om två forum som är väl värda ett besök samt en allmän sida om Backgammon.

Backgammon.org är den första sajten man ska besöka om man vill lära sig mer om Backgammon. Här finns strategier, guider, tips och tricks, artiklar samt analyser från backgammonturneringar.
Besök den på http://backgammon.org/

Backgammonforumet på TwoPlusTwo Poker är ett mycket välbesökt forum där man kan diskutera med likasinnade och hitta nya spelare från hela världen att spela med. Strategier, lösningar på typiska utmaningar och analyser av spelomgångar finns i överflöd. Här kan man även få tips på bra böcker relaterade till Backgammon.
Besök forumet på http://forumserver.twoplustwo.com/138/backgammon/

Fibsboard är ett brittiskt forum för den som har kommit igång ordentligt med sitt backgammonspelande. Fibsboard är en del av Fibs.com – en av de största backgammonservrarna på Internet. Här hittar man lite mer kvalificerade diskussioner om strategier och tips för vinnande Backgammon. Är man intresserad av statistik, odds och sannolikhetsberäkningar är Fibsboard en guldgruva. Bli medlem i dag och utveckla ditt spelande!
Besök det på http://www.fibsboard.com/